the end

Som dere sikkert har forstått, er det no more tadisi.blogg.no.

4 kommentarer

27.09.2010 kl.10:20

Å, huff og huff .... dette var triste greier dere -.-

Men, that's life x)

Har vært en kjempefin blogg, med mange fjortis kommentarer fra meg :) Men det er vel bare koselig ^^,

27.01.2011 kl.11:12

Nå har bloggen deres vært nedlagt lenge nok. Derfor synes jeg dere jammen kan få tastaturet i gir igjen, og begynne å blogge!

Det var en kjempefin blogg med mange gøye innlegg og også mange lærerike innlegg. Dere fikk nok endel teite, men søte kommentarer fra meg, og det er enda en god grunn til å begynne med bloggingen igjen :)

Jeg synes det er kjempetrist at dere slutta.. jeg ble helt deppa når det ikke var noe tadisi blogg igjen. Dere inspirerer meg og dere er jo tross alt dødskule, så hvorfor slutte å blogge å risikere å ikke bli kjent? dere kunne jo havnet på 1. plass om dere virkelig gikk inn for det. Haloo? skjønner dere hva jeg mener nå? Jeg føler jeg har skrevet en hel stil, så det burde nesten holde.

Forresten kan dere gi meg en karakter på denne stilen min? det hadde vært veldig fint.

Jeg er kul. Kulere enn kulest. Og jeg synes Selma skal lage et innlegg om SMØR! MER SMØR!til befolkningen. Smør er jo bare godt for kroppen, og dere er jo noen smørbukker alle sammen, så BEGYNN Å BLOGG IGJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Selma

18.07.2011 kl.14:36

Hei. Skal starte en blogg en igjen, kjære randome og anonyme fan. Gled deg. Bloggen skal KUN omhandle smør, kropp, smør, befolkning, smør og meg selv, samt et kryddermål kanel.

HEI :-)

Selma

10.05.2012 kl.21:37

For min del, 5er! Jeg hater smør, men det er så DIGG MED LITT SMØR I BLANT. 6g SMØR OM DAGEN SMELTER I MAGEN <3

Spis smør du, jeg kommer nok til å begynne med det når jeg FRYSER IN HELL. neida, joda. bortsett fra på Lisbeths potetskaker. da er det jammen meg fyr i ovnen ass!

God kveld da! :)
tadisi

tadisi

18, Mandal

Nå besøker personer denne bloggen, fordi det er så kult.

hits Myspace Backgrounds } }